Podilan käyttöehdot

Päivitetty viimeksi: 11.7.2024

1. Yleistä

Nämä käyttöehdot koskevat Podila-palvelua, jonka omistaa ja jota hallinnoi Jesun Maailma (jäljempänä ”Palveluntarjoaja”). Käyttämällä Podila-palvelua (jäljempänä ”Palvelu”) hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä Palvelua.

2. Palvelun kuvaus

Podila on podcast-palvelu, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kuunnella, ladata ja jakaa podcasteja. Palvelu voi sisältää sekä Palveluntarjoajan tuottamaa sisältöä että kolmansien osapuolten tuottamaa sisältöä.

3. Käyttäjätili

3.1. Rekisteröityminen: Palvelun käyttämiseksi käyttäjä voi joutua luomaan käyttäjätilin. Käyttäjän tulee antaa rekisteröitymisen yhteydessä oikeat ja ajantasaiset tiedot.

3.2. Vastuu tilistä: Käyttäjä on vastuussa käyttäjätilinsä tietoturvasta ja kaikista toimista, jotka tapahtuvat hänen käyttäjätilinsä kautta.

3.3. Alaikäiset: Alaikäiset saavat käyttää Palvelua vain vanhempiensa tai huoltajiensa suostumuksella.

4. Käyttöoikeudet ja rajoitukset

4.1. Käyttöoikeus: Palveluntarjoaja myöntää käyttäjälle rajoitetun, ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän oikeuden käyttää Palvelua henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön.

4.2. Rajoitukset: Käyttäjä sitoutuu olemaan:

  • Käyttämättä Palvelua lainvastaisiin tarkoituksiin.
  • Loukkaamatta Palveluntarjoajan tai kolmansien osapuolten immateriaalioikeuksia.
  • Häiritsemättä Palvelun toimintaa tai yrittämättä saada luvattomasti pääsyä Palvelun järjestelmiin.

5. Sisältö ja immateriaalioikeudet

5.1. Käyttäjien tuottama sisältö: Käyttäjä säilyttää kaikki oikeudet käyttäjän tuottamaan sisältöön. Käyttäjä antaa Palveluntarjoajalle maailmanlaajuisen, ei-yksinomaisen, rojaltivapaan lisenssin käyttää, jakaa, muokata ja näyttää kyseistä sisältöä Palvelussa.

5.2. Palveluntarjoajan sisältö: Kaikki Palveluntarjoajan tuottama sisältö on suojattu tekijänoikeuslaeilla ja kansainvälisillä sopimuksilla. Käyttäjä ei saa kopioida, jakaa, muokata tai käyttää sisältöä ilman Palveluntarjoajan nimenomaista kirjallista lupaa.

6. Tietosuoja

Palveluntarjoaja käsittelee käyttäjien henkilötietoja tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. Käyttäjä hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn näiden ehtojen ja tietosuojakäytännön mukaisesti.

7. Vastuuvapauslauseke

Palveluntarjoaja ei vastaa suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat Palvelun käytöstä tai käytön estymisestä. Palvelu tarjotaan ”sellaisena kuin se on” ja ”saatavuuden mukaan” ilman minkäänlaista takuuta.

8. Muutokset käyttöehtoihin

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Käyttäjälle ilmoitetaan muutoksista Palvelussa tai sähköpostitse. Jatkamalla Palvelun käyttöä ehtojen muuttamisen jälkeen, käyttäjä hyväksyy muutetut ehdot.

9. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki näihin käyttöehtoihin liittyvät erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse. Mikäli neuvottelut eivät johda ratkaisuun, erimielisyydet ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.

10. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, ota yhteyttä:

Jesun Maailma
Sähköposti: [email protected]