Käyttöehdot

1. Yleistä

Tervetuloa verkkosivustolle https://jesunmaailma.fi. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt seuraavat käyttöehdot. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä sivustoa.

2. Immateriaalioikeudet

Kaikki tällä sivustolla esitetty materiaali, mukaan lukien tekstit, kuvat, grafiikat, logot, ja ohjelmistot, ovat Jesun Maailman (jäljempänä ”Sivusto”) tai sen lisenssinantajien omaisuutta ja suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Kaiken materiaalin kopiointi, jakelu, lähettäminen, julkaiseminen tai kaupallinen hyödyntäminen ilman Sivuston etukäteen antamaa kirjallista suostumusta on kielletty.

3. Käyttöoikeudet

Sivusto myöntää sinulle rajoitetun, ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän ja peruutettavan oikeuden käyttää Sivustoa ja sen sisältöä vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Et saa käyttää Sivustoa tavalla, joka voi vahingoittaa, poistaa käytöstä, ylikuormittaa tai haitata Sivustoa tai häiritä toisten käyttäjien käyttöä.

4. Käyttäjien lähettämä sisältö

Lähettämällä sisältöä Sivustolle, myönnät Sivustolle oikeuden käyttää, kopioida, muokata, julkaista ja jakaa kyseistä sisältöä millä tahansa tavalla ja kaikissa medioissa ilman erillistä korvausta sinulle. Olet vastuussa lähettämästäsi sisällöstä ja vakuutat, että sinulla on oikeus antaa kyseiset oikeudet ja että sisältö ei riko kolmansien osapuolten oikeuksia.

5. Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Sivusto ei vastaa näiden kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai käytännöistä. Linkkien lisääminen ei tarkoita, että Sivusto tukee tai suosittelee kolmansien osapuolten sivustoja.

6. Vastuunrajoitus

Sivusto tarjotaan ”sellaisena kuin se on” -periaatteella ilman minkäänlaista takuuta. Sivusto ei takaa, että sivusto on keskeytyksetön, virheetön tai turvallinen. Sivusto ei vastaa mistään suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat sivuston käytöstä tai käytön estymisestä.

7. Muutokset käyttöehtoihin

Sivusto pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Jatkamalla Sivuston käyttöä näiden muutosten jälkeen hyväksyt uudet käyttöehdot.

8. Sovellettava laki

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia, ja mahdolliset riidat ratkaistaan Suomen tuomioistuimissa.

9. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, ota yhteyttä:

Jesun Maailma
[email protected]